Általános Szerződési Feltételek

A szállítás alapvető feltétele a 18 éves korhatár elérése.

Postai utánvét: 2290,- Ft/ csomag

- Az elállás joga
Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett áron, valamint szállítási költséget köteles kifizetni.
Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől (megrendeléstől) az áru átvételét követő nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie - az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

- Fizetés az áru átvételekor
A rendelés telefonos visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti - a futárnál kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A számlát az utánvéttel állítjuk ki, majd postázzuk a megadott címre.

Garancia:

Termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk.

Ha az áruházunkban vásárolt termék -rendeltetésszerű használat mellett- a garanciális időn belül meghibásodik, akkor a hibás árucikket küldd vissza címünkre.  Írd meg a vásárlás pontos időpontját és az észlelt hibát is.
A hibás árucikket bevizsgáljuk és -indokolt esetben- posta fordultával küldjük a csere terméket.

SÉRÜLT, TÖRÖTT ÁRURA GARANCIÁT NEM TUDUNK VÁLLALNI! - megértésedet köszönjük

A megrendelés folyamata és a vásárlás feltételei az interneten keresztül történő megrendelés esetén:

A szállítás módja és költségei:

A kiszállítás postai utánvéttel történik.

A kiszállítás díja :
Postai utánvét: 2290,- Ft/ csomag

A felső menüsorokban található linkekre klikkelve megtekintheti az adott áruházhoz kapcsolódó alapvető tudnivalókat, és céginformációkat. A bal oldali oszlopban az áruházi kereső és a kategóriák linkjei, míg a középső oszlopban a konkrét termékek és a hozzájuk kapcsolódó információk találhatóak.

A kiválasztott termékeket a mellettük található "kosárba" feliratú linkre klikkelve teheti az áruház kosarába, melyek rendelési mennyisége egyszerűen módosítható a feltüntetett darabszám megváltoztatásával. Ezt követően a „következő" gombra klikkelve juthat el a megrendelés oldalára, ahol a szükséges adatok megadását követően adhatja le megrendelését.

Fizetési mód: az áru átvételekor, készpénzben.

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24/72 órán belül megtörténik. Kiszállítási határidő -csak raktáron lévő áru esetén (a visszaigazolás szerint)- 3 munkanap alatt. A visszaigazolt megrendelés írásos szerződésnek minősül, magyar nyelvű, és nem kerül iktatásra.

A vételár

A vételár a feltüntetett termékek melletti ár, melyek bruttó (Áfa-t is tartalmazó) áron kerülnek feltüntetésre.

A szállítás módja és költségei:

Garancia:

A Szalontai Bt által forgalmazott termékekre a jótállási idő a vásárlás napjától számított 12 hónap. Ettől eltérő esetekben a jótállás időtartamát külön feltüntetjük.

Ha a termék a vásárlás napjától számított 3 napon belül hibásodik meg, a termék cseréjét lehet kérni. Szükséges feltétel azonban a termék eredeti és teljes csomagolása, tartozékainak és dokumentációinak megléte.

Garanciális meghibásodás esetén a hibás terméket feltüntetett címre kérjük postán v. személyesen eljuttatni.

A jótállás érvényét veszti, ha a meghibásodás rendeltetésellenes használatból, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, vagy egyéb a vásárlás után fellépett ok miatt következik be.  A kizáró okok miatt bekövetkezett meghibásodások javítási költségei jótállási időn belül is a vevőt terhelik.

Garanciális viták esetében a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség véleményét kérjük ki és az szerint járunk el.

A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség elérhetősége:

1088 Budapest, József krt. 6.
Telefon: 06-1 459-48-00 Fax: 06-1 210-46-77
Weboldal: www.fvf.hu

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei kizárólag kiszállítással történő vásárlás esetén:

Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.

A vásárló az áru átvételét követő 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Az elállás joga az áru átvételének napjától gyakorolható. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszaküldeni címünkre. A Szalontai Bt kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású ,még nem használt termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatosan felmerülő költségek a vásárlót terhelik, továbbá a díjmentes és kedvezményes házhozszállítás költségeit utólag köteles megtéríteni. Ebben az esetben bruttó 2.000Ft/kiszállítás az irányadó szállítási költség.
Amennyiben a visszaküldött csomag a fenti feltételek mindegyikének megfelel, a Szalontai Bt kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja.

Adatvédelem

Megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállitásához szükségesek.